Spring is coming up

Snart är det sportlov, undrar vad som händer då. Jag lär rapportera allt!

R.L träffade i lördags kväll den omtalade S.F och sistnämnda visade sig vara en riktig sköning. Vänskap på G känner jag? S.F har tydligen hört av sig till R.L igår och frågat om de kunde träffas idag. R.L spelar svårflörtad och tackar nej, but dear S.F - try again and she will say yes!

S.Z är omringad av killar just nu känns det som. M.E har återigen börjat ragga på den stackars flickan, and I know you two are very close friends but... Han vill ha mer. Jag känner det på mig. Även J.K verkar lite förtjust i vår raraste S.Z och vi får inte glömma H... Oh well. Är man en snygg brunett så är man, S.Z jag antar att detta är smällarna du får ta! Själv så hoppas jag fortfarande på att A.H och S.Z blir tillsammans. Det har jag gjort ända sen jag fick veta vem han var. Nåja, nästan i alla fall.

C.L har träffat en underbar kille, låt oss kalla honom J. Han verkar charmig, trevlig och söt. Men hans frisyr passar inte vår unga dam. Hur ytlig får man vara? I say go for it C, no matter what his hair says!

Updates

Holla at ya! Long time, no see. Det har varit fullt upp och ja, ni har missat mycket. Därför skippar jag Januari månad, den är för mycket igår.

Så... Vad hände i helgen då? På lördagen sågs E.S på klubbfest med R.L. F.F verkade frånvarande på något sätt, men jag är säker på att han ändå är intresserad av E.S. Stackars E.S har dock känslor för en annan, som tyvärr står F.F närmre än han borde...
Stämningen mellan R.L och E.O.B var kylig. Jag som trodde de hade känslor för varandra? We'll see, we'll see... På hemvägen sågs R.L och E.S bråka samt ragga på några random killar. Snygga random killar. Vi gillar det.

Nu känner Gossip Girl sig lite trött och borde kanske sova, men som sagt:
"Varför drömma när verkligheten är så mycket roligare?"

Till nästa gång... Bring some gossip!


RSS 2.0